Ansmann HS20R Spotlight Pro / LED-käsivalonheitin ammattikäyttöön, integroitu akku, erilaiset valaisutoiminnot, seinäpidike ja oranssinvärinen värisuodatinlevy

119,00 

Saatavuus:
Toimitusaika arviolta 1 vk

Kuvaus

Ansmann Spotlight HS20R Pro / LED-käsivalonheitin ammattikäyttöön

 

LED-käsivalonheitin ammattikäyttöön, integroitu akku, erilaiset valaisutoiminnot, seinäpidike ja oranssinvärinen värisuodatinlevy

Vankka, luotettava käsivalonheitin

https://www.ansmann.de/fi/led-licht/hs20r-pro

HS20R Pro on vankka ja luotettava akkukäsivalonheitin eri käyttötarkoituksiin niin teollisuudessa, pienteollisuudessa, metsästyksessä tai turvapalveluissa. Ammattikäyttöön tarkoitettu työvalaisin huolehtii optimaalisesta ja riittävästä kirkkaudesta.

Valonheitin sopii vilkkutoiminnon ja mukana tulevan oranssinvärisen värisuodatinlevyn ansiosta hyvin myös varoitusvaloksi, koska valaisimen pään voi kääntää 90° ja sen voi asettaa pystyyn. Vankkatekoinen kotelo ABS-muovista sopii myös hyvin käyttöön työkäsineiden kanssa.

Valaisimen voi kiinnittää helposti ja nopeasti metallipinnoille kotelon alapuolella olevalla voimakkaalla magneetilla tai ladata helposti lataus-/asennuskuorella.

Valoteho

Valoteho on erinomainen: Kolme erilaista LEDiä huolehtivat täydellisestä, tasaisesta ja kirkkaasta valosta – sovitettu tarkasti tarpeisiisi. 10 watin LED, jossa on erikoiskehitetty heijastin, huolehtii kaukoalueesta ja muodostaa tasaisen valon koko valaisualueella. Keski- ja lähialueella käytetään 5 watin LEDejä, jotka imitoivat valoa käytetyllä optiikalla tasaisesti käyttöalueella.
Toiminnossa, jossa kaikkissa LEDeissä on valo, valaisin saavuttaa 1700 lumenin valovirran ja 470 metrin valaisuetäisyyden.

Tehokas litiumakkupaketti ja mikrokontrolleilla ohjattu lataustekniikka

Kiinteästi asennettu ja tehokas Li-ion-akkupaketti antaa tarvittavan 10 400 Ah:n virran. Lataus tapahtuu micro-USB-portin kautta, valinnaisesti pistorasiassa tai henkilö-/kuorma-autossa tavallisilla USB-latureilla – käytännöllistä teollisuudelle ja pelastusorganisaatioille, kuten palo- ja pelastuslaitoksille, koska erikoisliittimiä ei tarvita. Käsivalonheitin sammuu automaattisesti vähäisessä akkukapasiteetissa välttäen näin akkupaketin vahingoittumisen syväpurkauksessa.

Modernin mikrokontrolleilla ohjatun ja optimaalisesti litiumakkujen ominaisuuksiin mukautetun lataustekniikan ansiosta (nelinkertainen turvasammutus oikosulkua, ylilatausta, syväpurkausta ja ylikuormitusta vastaan), lataus päättyy heti, kun akku on ladattu täyteen. Ylilataus ei ole siten mahdollista, mikä huolehtii toisaalta maksimaalisesta turvallisuudesta, toisaalta akkupaketin korkeasta suorituskyvystä ja pitkästä käyttöiästä.

Lataus on mahdollista suoraan mukana toimitetulla micro-USB-kaapelilla tai seinäpidikkeellä/latauskuorella. Virtakytkimen merkkivalo tiedottaa sekä litiumakkupaketin jäljellä olevasta kapsiteetista että latauksen etenemisestä.

Kohdistus ja valaisutilat

Valaisimen käyttö on helppoa kahdella toimintopainikkeella: Painike 1 on tilapainike ja painikkeella 2 voidaan ohjata LEDejä. Valaisin kytketään päälle ja pois tilapainikkeella. Myös portaaton himmennys on mahdollista pitämällä painiketta painettuna. LED-valintapainike ohjaa 3 LEDiä peräjälkeen ja mahdollistaa neljännellä tasolla kaikkien kolmen LEDin palamisen yhtä aikaa. Näin HS20R Pro saavuttaa 100-prosenttisessa tilassa 1700 lumenia ja noin 7 tunnin valaisuajan. Yli 100 tunnin valaiaika on mahdollista valaisutilasta ja LED-valinnasta riippuen! Käytännöllinen varoitusvalotoiminto, joka sopii varmistukseen tai vaaratilanteista varoittamiseen, mahdollistaa jopa yli 490 tunnin käyttöajan.

Virtakatkoselektroniikka

Virtakatkoksessa (latauksen aikana) käsivalonheitin kytkeytyy päälle automaattisesti, ja siten valaisin mahdollistaa aina hätävalaisun.

Toimitussisältö

Toimitus tapahtuu sarjassa, johon kuuluu seinään asennettava latausasema (mukaan lukien ankkurit ja ruuvit), USB-kaapeli ja oranssinvärinen värisuodatinlevy.

Tekniset tiedot

Jännite 3.7 V
Nimelliskapasiteetti 10400 mAh
Valovirta 1700 lumenia
Valaistus alue 470 m
Valaistus aika 500 tuntia
ipProtection IP20

Takuu 3 vuotta
EAN 4013674036592
Valmistaja: Ansmann
Väri: Musta

Käyttöohje valaisimelle:
https://www.ansmann.de/uploads/Import/docs/manuals/1600-0223_SL-HS20Rpro-10W+2x5WLED_Manual.pdf