Ansmann HS5R Ammattimainen kannettava LED-kohdevalo integroidulla ladattavalla akulla, erilaisilla valotoiminnoilla ja oranssilla suodatinlevyllä

99,00 

Saatavuus:
Toimitusaika arviolta 1 vk

Kuvaus

Ansmann

Ammattimainen kannettava LED-kohdevalo integroidulla ladattavalla akulla, erilaisilla valotoiminnoilla ja oranssilla suodatinlevyllä

https://www.ansmann.de/fi/led-licht/hs5r

Vankka, luotettava, kannettava kohdevalo

Kannettava kohdevalo HS5R on kestävä ja luotettava ladattava akkukäyttöinen kannettava kohdevalo, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin riippumatta siitä, onko kyseessä teollinen tai kaupallinen käyttö, metsästys tai turvallisuuspalvelut. Ammattimainen työvalaisin varmistaa, että sinulla on aina tarpeeksi valoa.

Vilkkumistoiminto ja mukana toimitettu oranssi suodatinlevy tarkoittavat, että kohdevalo on ihanteellinen käytettäväksi tienkäyttäjien varoitusvalona, ​​sillä lampun päätä voidaan kallistaa 90° ja lampun voi laskea alas. Vankka ABS-muovikotelo on suunniteltu käytettäväksi myös työkäsineitä käytettäessä.

Kotelon alapuolella oleva voimakas asennusmagneetti mahdollistaa lampun nopean ja yksinkertaisen kiinnittämisen metallipintoihin tai yksinkertaisesti lataamisen lataus-/asennustelineen kanssa.

Valoteho

Valoteho on loistava: Asennettu 5 W:n teho-LED tarjoaa kirkkaan ja tasaisen valokentän. Erityinen heijastin luo erityisen tasaisen valokentän koko valaistusalueella, jolloin lamppu tuottaa jopa 420 lumenia jopa 500 metrin kantamalla.

 

Tehokas litiumakkupaketti ja mikrokontrolleilla ohjattu lataustekniikka

Pysyvästi asennettu ja tehokas ladattava 2600 mAh:n litiumioniakku tarjoaa tarvittavan energian. Jos ladattavan akun varaustaso on alhainen, kohdevalo sammuu automaattisesti, jotta ladattava akku ei vahingoitu syväpurkauksen vuoksi.

Lataus toteutetaan Micro-USB-liitännän kautta, joko pistorasiasta tai autoissa tai hyötyajoneuvoissa perinteisillä USB-laturilla – käytännöllinen teollisuudelle ja hätäpalveluille, kuten palokunnalle jne. .

Uusimman mikrokontrolleripohjaisen lataustekniikan ansiosta (neljänkertaisella turvakatkaisulla – oikosulku, ylilataus, syväpurkaus, ylikuormitus), joka on mukautettu ihanteellisesti vastaamaan ladattavien litiumakkujen erityisominaisuuksia, lataus pysähtyy automaattisesti heti, kun ladattava akku on ladattu täyteen. Tämä tarkoittaa, että ylilataus on mahdotonta, mikä takaa toisaalta maksimaalisen turvallisuuden ja toisaalta korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän ladattavalle akulle.

Lataus voidaan suorittaa suoraan mukana tulevalla Micro-USB-kaapelilla tai seinätelineen/lataustelineen kautta.

On/off-kytkimessä oleva merkkivalo antaa tietoja ladattavan litiumakun jäljellä olevasta kapasiteetista ja myös latauksen edistymisestä.

Kohdistus ja valaisutilat

Lamppu on helppokäyttöinen kahden toimintopainikkeen ansiosta: Kytkin 1 on on/off-painike ja kytkimellä 2 voidaan valita kolme eri toimintoa: 100 % tilassa HS5R valaisee n. 2 tuntia, 25 % energiansäästötilassa, lamppu valaisee n. 9,5 tuntia ja n. 16 tuntia vilkkuvassa tilassa.

Sähkökatkos elektroniikka

Verkkokatkon sattuessa (latauksen aikana) mobiili kohdevalo syttyy automaattisesti, joten hätävalaistus on aina käden ulottuvilla lampun kanssa.

Toimitus sisältää

Valaisin toimitetaan settinä, jossa on latausasema seinäasennusta varten (sis. seinäpistokkeet ja ruuvit), USB-kaapeli ja oranssi suodatinlevy.

Kuluttajatiedot

Tämä lamppu on tarkoitettu mobiiliin käyttöön, sen LED-lamppua ei voi vaihtaa. Lamppu ei sovellu huoneen valaisuun kotitaloudessa.

Tekniset tiedot

Väri musta
Jännite 3.7 V
Nimelliskapasiteetti 2600 mAh
Pakkaus Box
Lamput LED
Valaiseva voima 5 W
Virtalähde Li-Ion-Akkupack
Valovirta 420 lumenia
Valaistus alue 500 m
Valaistus aika 9.5 tuntia
ipProtection IP20

Valmistaja: Ansmann
Väri: Musta

Käyttöohje valaisimelle:
https://www.ansmann.de/uploads/Import/docs/manuals/1600-0222_SL-HS5R_Manual.pdf

Takuu 3 vuotta